Loading Events
  • This event has passed.

OT 2018 – CANCEL·LAT

15/08/2019 @ 22:00

L’organització d’ARTS d’Estiu lamenta comunicar que el concert previst el dia 15 d’agost “Operación Triunfo 2018” s’ha hagut de cancel·lar. L’empresa promotora de
l’espectacle ens ha comunicat la impossibilitat de què aquest es porti a terme i que s’ha vist obligat a suspendre’l.

Davant la decisió del promotor de suspendre el concert d’OT, l’organització d’ARTS d’Estiu ha contraprogramat el concert “In the name of love” amb PLEASE, tribut a U2 amb la voluntat de continuar oferint-vos nits màgiques. El concert començarà a les 22h i tindrà accés gratuït per a tots els assistents.

Informem que totes les persones que hagin comprat les entrades, se’ls retornarà l’import íntegre (despeses de comissió incloses) a través del mateix mètode de pagament. La devolució es farà a partir del dilluns 12 d’agost pel canal de compra utilitzat.
L’organització d’ARTS d’Estiu vol compensar a totes aquelles persones que hagueu comprat l’entrada pel concert d’Operación Triunfo amb un 10% de descompte en qualsevol compra d’una nova entrada d’uns dels espectacles programats a partir del 12 d’agost.

El codi de descompte per la nova compra será el número de localitzador de l’entrada del concert de OT2018. L’organització del festival us demana disculpes per les molèsties ocasionades i insistim que aquesta és una decisió aliena a la nostra voluntat que ens veiem obligats a executar.

Details

Date:
15/08/2019
Time:
22:00
Event Category:
Website:
##

IMPORTANT

– Totes les entrades s’han de comprar a través dels canals oficials www.artsdestiu.com. L’organització del Festival no es fa responsable de les compres realitzades a pàgines de venda no oficials com Viagogo o Stubhub.

– Punt de venta físic d’entrades: Oficines de Correus de qualsevol municipi del país, en el seu horari corresponent.

– Per motius de seguretat i higiene no està permesa l’entrada de menjar ni beguda al recinte del festival ni al village.

ENTRADES DE MENORS A ESPECTACLES GENERALS

– L’entrada al festival per a nens de 0 a 3 anys és gratuïta. Aquests menors podran accedir al recinte sense entrada, però no gaudiran de localitat assignada Tots els menors a partir de 4 anys han de tenir una entrada per tal d’accedir al recinte, facin o no servir la seva localitat.

– Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un tutor legal per accedir a qualsevol espectacle i portar l’autorització degudament omplerta (es pot descarregar aquí).

ENTRADES DE MENORS A ESPECTACLES FAMILYARTS

– Tots els nens a partir de 2 anys han de tenir la seva entrada per tal de veure l’espectacle.

– Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un tutor legal per accedir a qualsevol espectacle i portar l’autorització degudament omplerta (es pot descarregar aquí).

IMPORTANTE

– Todas las entradas se deben comprar a través de los canales oficiales www.artsdestiu.com. La organización del Festival no se hace responsable de las compras realizadas en páginas de venta no oficiales como Viagogo o StubHub.

– Punto de venta físico de entradas: Oficinas de Correos de cualquier municipio del país, en su horario correspondiente.

– Por motivos de seguridad e higiene no está permitida la entrada de comida ni bebida en el recinto del festival ni en el Village.

ENTRADAS DE MENORES EN ESPECTÁCULOS GENERALES

– La entrada al festival para niños de 0 a 3 años es gratuita. Estos menores podrán acceder al recinto sin entrada, pero no disfrutarán de localidad asignada Todos los menores a partir de 4 años deben tener una entrada para acceder al recinto, usen o no su localidad.

– Los menores de 16 años deberán ir acompañados por padre/madre o adulto autorizado para acceder a cualquier espectáculo y llevar la hoja de autorización debidamente rellenada (se puede descargar aquí).

ENTRADAS DE MENORES EN ESPECTÁCULOS FAMILYARTS

– Todos los niños a partir de 2 años deben tener su entrada para ver el espectáculo.

– Los menores de 16 años deberán ir acompañados por padre/madre o adulto autorizado para acceder a cualquier espectáculo y llevar la hoja de autorización debidamente rellenada (se puede descargar aquí).