Loading Events
 • This event has passed.

MANEL

10/08 @ 22:00 - 22:30

10/08/21
El concert de MANEL al Festival ARTS d´Estiu Costa Barcelona, previst el 21 d’agost, tindrà lloc dimarts, 10 d´agost, a les 22 h.

ENTRADES JA ADQUIRIDES:

ATENCIÓ: A causa de la situació actual, i per tal d´establir tots els protocols de seguretat i distància social, les localitats es reubicaran al mateix recinte amb totes les garanties.

MOLT IMPORTANT: les entrades adquirides fins al moment NO SERAN VÀLIDES per accedir al recinte. Abans del concert rebrà per e-mail les seves noves localitats corresponents a la nova data i amb distanciament social.

IMPORTANT: Si va amb un grup, pot demanar la seva reubicació per estar tots a la vora escrivint a ticketing@theproject.es i indicant noms complets i números de referència de les compres.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 13 de maig. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom complet i número de referència de la compra.

Details

Date:
10/08
Time:
22:00 - 22:30
Event Category:
Website:
https://proticketing.com/artsdestiu/es_ES/entradas/evento/17657/session/1144127/select

Venue

City Hall
350 5th Ave, New York, NY 10118, USA
Phone:
123-45-67-89

IMPORTANT

 • Totes les entrades s’han de comprar a través dels canals oficials www.artsdestiu.com o www.theproject.es. L’organització del festival no es fa responsable de les compres realitzades a pàgines de venda no oficials com Viagogo o Stubhub.
 • Punt de venta físic d’entrades: Sala BARTS (Av. del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona).
 • Per motius de seguretat i higiene no està permesa l’entrada de menjar ni beguda al recinte del festival ni al village.
 • Per tal de garantir la seguretat de tot el públic i els aforaments adequats, tothom que vulgui entrar a la zona de concert haurà de disposar d’una entrada.
 • Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un tutor legal per accedir a qualsevol espectacle i portar l’autorització degudament omplerta (es pot descarregar aquí).

IMPORTANTE

 • Todas las entradas se deben comprar a través de los canales oficiales www.artsdestiu.com o www.theproject.es. La organización del festival no se hace responsable de las compras realizadas en páginas de venta no oficiales como Viagogo o StubHub.
 • Punto de venta físico de entradas: Sala BART (Av. Paral·lel, 62, 08001 Barcelona).
 • Por motivos de seguridad e higiene no está permitida la entrada de comida ni bebida en el recinto del festival ni en el village.
 • Para garantizar la seguridad de todo el público y los aforos adecuados, todo el mundo que quiera entrar en la zona de concierto deberá disponer de una entrada.
 • Los menores de 16 años deberán ir acompañados por un tutor legal para acceder a cualquier espectáculo y llevar la autorización debidamente llenada (se puede descargar aquí).