premiARTS

El Festival Arts d’Estiu posa en marxa la primera edició de PremiARTS, una beca que aposta pels nous grups emergents de l’escena musical. El PremiARTS és una iniciativa del certamen amb col·laboració de les Cases de la Música dirigida a tots aquells grups que s’estan formant i que necessiten donar-se a conèixer. El guanyador rebrà un premi valorat amb 10.000 euros.

Els grups seleccionats que es presentin al PremiARTS tindran l’oportunitat d’actuar en l’escenari Village de l’Arts d’Estiu els dies d’espectacle. Durant les actuacions les persones que hi hagi al nou espai Marítim podran emetre la seva votació i al final del concurs hi haurà un premi popular valorat en 2.500 euros. A banda, també hi haurà un jurat professional format per persones del món musical i cultural, que serà l’encarregat de decidir el guanyador. Aquest rebrà un premi valorat en 10.000 euros, dels quals 3.000 seran en metàl·lic i serviran per invertir en la seva carrera professional. A més, el grup guanyador serà el teloner d’algun dels espectacles del 2020.

Pots consultar les bases del PremiARTS aquí.

Tens temps per inscriure’t fins al 14 de juliol. Fes clic al següent botó i podràs inscriure’t (és necessari tenir un compte de gmail).

INSCRIPCIÓ!

Organitza

Patrocina

Cava i vi oficials

FESTIVAL ARTS D'ESTIU, SL - B67117135 C/. Antoni Doltra, 11  - 08397-PINEDA DE MAR