COMUNICAT FESTIVAL ARTS D’ESTIU

COMUNICAT FESTIVAL ARTS D’ESTIU

El Festival ARTS d’Estiu lamenta anunciar que, a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, la desena edició del festival queda ajornada fins el 2021.

Durant les darreres setmanes hem estat treballant i valorant totes les opcions i alternatives per poder celebrar la desena edició d’ARTS d’Estiu aquest mes d’agost tal com estava previst. Malgrat tot, la salut i el benestar del públic, dels artistes i del mateix equip del festival són la nostra prioritat. I la realitat actual (protocols de treball, distanciament social, aforaments restringits…), sense una definició de mesures específiques per a festivals i grans esdeveniments per part del Govern, fa que sigui impossible preparar i celebrar l’ARTS d’Estiu que tots voldríem i del que tots tenim moltes ganes.

Arribàvem a la desena edició amb més ganes que mai. L’any passat més de 80.000 persones van passar pel Village d’ARTS d’Estiu i teníem ganes de celebrar la desena edició amb un toc encara més especial i ple de sorpreses. Perquè volíem i volem agrair-vos la confiança incondicional que ens heu donat en aquests 10 anys. Però la situació extraordinària que estem vivint ens obliga a aturar-nos. I ho farem per tornar l’any vinent amb encara més força i més novetats. Perquè la desena edició la celebrarem com cal: tots plegats i amb abraçades d’ARTS.

Us agraïm immensament la vostra paciència, i el suport que hem tingut en tot moment. Estem treballant per reprogramar els concerts que ja havíem anunciat pel 2021 i Ja us podem confirmar que tenim reservades les següents dates:

Sergio Dalma (5 agost 2021), Ara Malikian (6 agost 2021),

Jose Luis Perales (7 agost 2021), Manel (21 agost 2021).

En els pròxims dies us donarem més informació de la resta.

Pel que fa a les entrades venudes, us informem que seran vàlides per la pròxima edició. Per tant, us demanem que tothom que ja hagi comprat una entrada la conservi pel concert de l’any vinent. Aquest gest, seria un gran suport pel festival. Per a qualsevol dubte, trobareu tota la informació a la web del festival www.artsdestiu.com o podeu dirigir-vos a la següent direcció: atencionalcliente@theproject.es *

Gràcies de nou per la vostra confiança. L’equip del festival continuarà treballant perquè el 2021 sigui un any ple d’ARTS i puguem tornar a viure’l tots junts. Els 10 anys d’ARTS d’Estiu arribaran amb més salut que mai. Mentrestant, cuidem-nos per poder-los gaudir.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament per les noves dates.

* Per qualsevo dubte o informació respecte a devolucions ha d’escriure un mail a atencionalcliente@theproject.es En  aquesta adreça rebrà una autoresposta on se li indicaran 2 opcions :
– Cupó per l’import de l’entrada i que podrà bescanviar mes endavant.
– Devolució: ha d’escriure un mail a l’adreça ticketing@theproject.es, amb el seu nom i numero de localitzador de la compra.  I se li retornarà l’import un cop finalitzi l’estat d’alarma.

Organitza

Patrocina

Cava i vi oficials

FESTIVAL ARTS D'ESTIU, SL - B67117135 C/. Antoni Doltra, 11  - 08397-PINEDA DE MAR