Per motius externs a l’organització d’ARTS d’Estiu, el concert Operación Triunfo 2018 queda cancel·lat

L’organització d’ARTS d’Estiu lamenta comunicar que el concert previst el dia 15 d’agost “Operación Triunfo 2018” s’ha hagut de cancel·lar. L’empresa promotora de
l’espectacle ens ha comunicat la impossibilitat de què aquest es porti a terme i que s’ha vist obligat a suspendre’l.

Davant la decisió del promotor de suspendre el concert d’OT, l’organització d’ARTS d’Estiu ha contraprogramat el concert “In the name of love” amb PLEASE, tribut a U2 amb la voluntat de continuar oferint-vos nits màgiques. El concert començarà a les 22h i tindrà accés gratuït per a tots els assistents.

Informem que totes les persones que hagin comprat les entrades, se’ls retornarà l’import íntegre (despeses de comissió incloses) a través del mateix mètode de pagament. La devolució es farà a partir del dilluns 12 d’agost pel canal de compra utilitzat.
L’organització d’ARTS d’Estiu vol compensar a totes aquelles persones que hagueu comprat l’entrada pel concert d’Operación Triunfo amb un 10% de descompte en qualsevol compra d’una nova entrada d’uns dels espectacles programats a partir del 12 d’agost.

El codi de descompte per la nova compra será el número de localitzador de l’entrada del concert de OT2018. L’organització del festival us demana disculpes per les molèsties ocasionades i insistim que aquesta és una decisió aliena a la nostra voluntat que ens veiem obligats a executar.

Organitza

Patrocina

Cava i vi oficials

FESTIVAL ARTS D'ESTIU, SL - B67117135 C/. Antoni Doltra, 11  - 08397-PINEDA DE MAR