Propers espectacles

Per motius estructurals i de seguretat, sorgits durant el muntatge de l’espectacle de dissabte 3 d’agost Love the 90’s, ens hem vist obligats a canviar l’escenari principal del festival. La nostra voluntat és seguir amb normalitat amb la resta de concerts programats i per això estem treballant sense parar per tenir un nou escenari pels propers espectacles.

Per les actuacions de Niña Pastori i el Pot Petit (dilluns 5 i dimarts 6 d’agost respectivament), habilitarem un escenari provisional al mateix recinte, i estem muntant un nou escenari principal per poder gaudir de la resta de programació.

Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu les molèsties.

Organitza

Patrocina

Cava i vi oficials

FESTIVAL ARTS D'ESTIU, SL - B67117135 C/. Antoni Doltra, 11  - 08397-PINEDA DE MAR