Melendi i Ana Belén se sumen al cartell de la novena edició del Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona

La novena edició del Festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona segueix engreixant el seu cartell amb artistes de renom: Melendi, Ana Belén, Diego El Cigala i l’espectacle Love the 90’s seran presents al festival d’enguany. Solistes icònics dels anys 90 com OBK, Paco Pil, Chimo Bayo i Rebeca seran algunes de les estrelles presents al xou “Viva la fiesta” que se celebrarà el 3 d’agost dins la gira Love the 90’s. Abans serà el torn d’Ana Belén que presentarà “Vida”, el dia 1 d’agost. I Melendi, que el dia 2 d’agost arribarà a Arts d’Estiu amb MI CUBO DE RUBIK. També hi haurà flamenc, amb la veu Diego El Cigala que interpretarà “Lágimas Negras”, el 5 d’agost.

A falta de poc més de tres mesos per a l’inici del festival, la programació va agafant forma amb noms de primer nivell de l’escena musical actual per omplir de música i ritme les nits d’estiu a l’Alt Maresme. Aquests se sumen als 6 espectacles ja confirmats: Luis Fonsi, Rozalén, Rosario, God Save the Queen, Niña Pastori i Sweet California.

Les entrades d’aquests 4 nous espectacles, es posaran a la venta demà dijous a partir de les 10.00h i es poden adquirir al web oficial del festival www.artsdestiu.com. Una programació artística de qualitat que s’allargarà durant un mes, del 25 de juliol al 25 d’agost, a l’Espai Marítim a primera línia de la platja entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna.

Organitza

Patrocina

Cava i vi oficials

FESTIVAL ARTS D'ESTIU, SL - B67117135 C/. Antoni Doltra, 11  - 08397-PINEDA DE MAR