Luis Fonsi, Rozalén, Rosario, God Save the Queen, Niña Pastori i Sweet California, primers confirmats a la novena edició del Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona

La novena edició del Festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona arriba carregada de novetats. La més significativa és la nova ubicació: uns terrenys entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna a tocar de la platja, que ja s’han batejat com el nou Espai Marítim. I com no podia ser d’una altra manera el cartell d’enguany serà més potent que mai. Una programació artística de qualitat pensada per gaudir de les nits d’estiu a l’Alt Maresme i que s’allargarà durant un mes, del 25 de juliol al 25 d’agost.

Els primers artistes confirmats són Luis FonsiRozalénRosarioGod Save the Queen,Niña Pastori Sweet California. I aquests són només els primers noms dels artistes que pujaran aquest any a l’escenari d’Arts d’Estiu. Els interessats en adquirir les entrades ho podran fer a partir del dilluns 8 d’abril. A partir de les 12.00h s’habilitarà l’espai de compra al web del Festival: www.artsdestiu.com.

Organitza

Patrocina

Cava i vi oficials

FESTIVAL ARTS D'ESTIU, SL - B67117135 C/. Antoni Doltra, 11  - 08397-PINEDA DE MAR