Presentació

Torna ARTS d'Estiu!

L’ esbojarrada idea que el juny del 2011, en plena crisi, va acceptar el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar -portar a terme un festival artístic al municipi-, ja fa uns anys que és una realitat. Enguany ens endinsem a la setena edició i esperem que sigui encara millor que les passades, amb unes propostes artístiques de gran qualitat i variades per a poder satisfer un públic plural i cada vegada més exigent. 

El Centre Cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda de Mar, segueix apostant per la cultura i enguany encarem aquesta nova edició amb més ganes que mai: ganes de seguir creixent, de seguir aprenent, seguir millorant... Per aquest motiu estem orgullosos d'anunciar un canvi d'ubicació del festival, NOU ESPAI ARTS D'ESTIU, que ens permetrà continuar fent créixer ARTS d'Estiu Costa Barcelona.

 

ARTS d'Estiu Costa Barcelona no vol ser un festival de música més. El nostre objectiu, com "l'ARTS" del propi nom indica, és poder portar grans artistes de diferents disciplines artístiques com la dansa,el teatre, la música, la màgia, l'humor... Per aquest motiu, cada any que passa intentem anar creixent en experiència, repercussió, qualitat tècnica i artística, amb el propòsit d'esdevenir un festival de referència dins del panorama nacional. 

Us hi esperem a tots!!

Xevi Gómez
Director Artístic