Pineda de Mar

Pineda de Mar és la vila amfitriona del festival Arts d’Estiu Costa Barcelona. Municipi mariner amb una situació geogràfica estratègica a la comarca del Maresme, costa de Barcelona, i equidistant entre la Ciutat Comptal i Girona.

Ajuntament de Pineda: www.pinedademar.org

 

Com arribar

Amb avió:
Pineda de Mar és un municipi que compta amb una excel·lent comunicació aèria, ja que està situada a mig camí entre Barcelona i Girona, aproximadament a uns 50 km de cadascuna, i ambdues capitals tenen aeroport: el del Prat de Llobregat a Barcelona i el de Girona-Costa Brava a Girona.
 
Amb cotxe:
Des de qualsevol punt del nostre país es pot arribar a Pineda de Mar en transport privat mitjançant les xarxes existents:
  • Per la N-II
  • Per l'autopista C-32 (sortides 122 i 124).
  • Per l'autopista AP-7 connectant amb la N-II.
 
Amb tren:
El nostre municipi té una estació de la línia C-1 de RENFE amb una freqüència de pas de 30 minuts en direcció Maçanet/Blanes i també en direcció Barcelona/L'Hospitalet de Llobregat. Podeu consultar els horaris a www.renfe.es.
 
Amb autobús:
Disposem de diverses línies de bus que connecten Pineda de Mar amb altres municipis propers, així com amb Barcelona i l'aeroport de Girona. Podeu consultar els horaris i les parades a la pàgina web www.barcelonabus.com.