EL FESTIVAL D’ESTIU DEL MARESME COMPLETA LA PROGRAMACIÓ


 
 
CATALÀ
EL FESTIVAL D’ESTIU DEL MARESME COMPLETA LA PROGRAMACIÓ
David Bisbal, Muchachito, Chambao i La Pegatina se sumen a la VlI edició del festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona que se celebra del 21 de juliol al 26 d’agost a Pineda de Mar
 
COMPRA LES ENTRADES AQUÍ
  • David Bisbal oferirà a Pineda de Mar un dels primers concerts a Catalunya de la seva gira Hijos del Mar Tour 2017, Muchachito presentarà el seu nou treball, El Jiro, La Pegatina oferirà un concert del seu World Tour 2017 i Chambao farà una de les seves últimes actuacions abans de despedir-se per sempre dels escenaris.
  • Aquests artistes se sumen al directes ja anunciats de The Original Blues Brothers Band, Rosario, Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet, i als espectacles de Faemino y Cansado i Jorge Blass.
  • El festival de referència de la costa del Maresme canvia la seva ubicació al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés, amb una graderia de 600 localitats i una platea molt més àmplia.
  • ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival multidisciplinari, amb una programació artística de qualitat, actuacions per a tots els públics i amb entrades a preus reduïts per assegurar que la cultura arribi a tothom.
  • Tota la informació i entrades a www.artsdestiu.com
 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Link
Link
 
 
ESPAÑOL
EL FESTIVAL DE VERANO DEL MARESME COMPLETA LA PROGRAMACIÓN
David Bisbal, Muchachito, Chambao y La Pegatina se suman a la VII edición del festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona que se celebra del 21 de julio al 26 de agosto en Pineda de Mar
 
 
 
COMPRA LAS ENTRADAS AQUÍ
  • David Bisbal ofrecerá en Pineda de Mar uno de los primeros conciertos en Cataluña de su gira Hijos del Mar Tour 2017, Muchachito presentará su nuevo trabajo, El Jiro, La Pegatina ofrecerá un concierto de su World Tour 2017 y Chambao hará una de sus últimas actuaciones antes de despedirse para siempre de los escenarios.
  • Estos artistas se suman a los directos ya anunciados de The Original Blues Brothers Band, Rosario, Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet, y los espectáculos de Faemino y Cansado y Jorge Blass.
  • El festival de referencia de la costa del Maresme cambia su ubicación al Nuevo Espacio ARTS d’ESTIU, un recinto de cerca de 4.500 metros cuadrados de fácil acceso, con una grada de 600 localidades y una platea mucho más amplia.
  • ARTS d’ESTIU Costa Barcelona es un festival multidisciplinar, con una programación artística de calidad, actuaciones para todos los públicos y con entradas a precios reducidos para asegurar que la cultura llegue a todos.
  • Toda la información y entradas en www.artsdestiu.com
 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Link
Link
Copyright © 2017 ARTS d'Estiu, All rights reserved.