NOU ESPAI ARTS d'ESTIU

 

ARTS d’Estiu Costa Barcelona canvia la seva ubicació. El festival se celebrarà al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés -tant en cotxe com a peu des del centre de la vila- situat al costat de la N-II (al punt quilomètric 671,2 direcció Girona), principal artèria de Pineda de Mar.

El Nou Espai ARTS d’Estiu està situat al Carrer Sant Joan, 31-15 de Pineda de Mar.

La nova ubicació del recinte permet una fàcil accessibilitat als espectadors i compta amb vàries zones d’aparcament a les rodalies.

Amb aquest canvi d’ubicació, ARTS d’Estiu amplia la seva capacitat i millora la comoditat i visibilitat de l’espectador. D’una banda, la zona de platea comptarà amb una superfície més àmplia amb un aforament per a 1500 persones assegudes -3.000 persones si el concert és a peu dret-. D’altra banda, el Nou Espai ARTS d’Estiu incorpora una graderia amb 600 localitats que comptarà d’una magnífica visibilitat. La nova graderia serà no numerada.

La nova ubicació de l’espai també permet ampliar la zona de restauració, amb una àmplia oferta gastronòmica ideada en col·laboració amb els restaurants de Pineda de Mar.

A nivell tècnic, l’ARTS d’Estiu Costa Barcelona comptarà amb un ampli escenari de més de 120 metres quadrats.

 

Nou Espai ARTS d'Estiu
C/ Sant Joan, 31
08397 Pineda de Mar