Entrades

img01

Rosario

Gloria a tí - 21/07 22:00

ENTRADES

img01

Ramon Mirabet + La Pegatina

28/07 - 22:00

ENTRADES

img01

Faemino y Cansado

¡Quien tuvo, retuvo! 4/08 22:00

ENTRADES

img01

David Bisbal

Hijos Del Mar Tour 2017 - 09/08 22:00

ENTRADES 

img01

Els Amics de les Arts + Gossos

Doble concert - 15/08 22:00

ENTRADES

img01

The original Blues Brothers Band

18/08 22:00

ENTRADES

img01

Chambao + Muchachito

20/08 - 22:00h

ENTRADES

img01

Jorge Blass

El arte de la magia - 25/08 22:30

ENTRADES

img01

Jarabe de Palo

20 años - 26/08 22:00

ENTRADES 

 

Atenció Festival Arts d’Estiu Edició 2017

Els concerts programats per les següents dates són a peu dret, sense cadires per el públic general:

28/07/2017 Ramon Mirabet + La Pegatina

09/08/2017 David Bisbal

20/08/2017 Muchachito + Chambao

26/08/2017 Jarabe de Palo

Instruccions per a persones amb mobilitat reduïda. Zona habilitada per a cadira de rodes

El NOU Espai ARTS d'Estiu de Pineda de Mar disposa de zona habilitada per a cadira de rodes. La zona està situada a la porxada del recinte, a la que s’hi accedeix mitjançant la rampa d’accés des de la mateixa vorera del carrer. El recinte també disposa de banys totalment adaptats. L’Espectador que necessiti aquest tipus de localitats, ha de fer seguir les següents instruccions:

1.- Realitzar la compra normal de la seva entrada en ZONA GENERAL. 

2.- Un cop adquirida l’entrada, ha de comunicar a l’organització –mitjançant un e-mail a info@artsdestiu.com-, que assistirà a l’espectacle. A l’e-mail cal indicar el nom, telèfon i hora d’arribada. Es recomana que sigui 2 hores abans de l’espectacle. 

3.- El nostre servei de voluntaris, l’acompanyarà per ensenyar-li el recinte i la seva ubicació.

Normativa d'accés als menors d'edat

•   Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un progenitor o tutor legal.

Segons la Llei 5/2015, de 18 de desembre, que reforma, entre altres, la llei 17/1997, de 4 de juliol, d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives, en el seu article 25, es permet l'accés de menors a un espectacle realitzat en un recinte restringit i condicionat per a majors d'edat, sempre que vagi acompanyat de progenitors o tutors, en cas dels menors de 16 anys. En el cas dels menors d'entre 16 i 18 anys signaran una declaració de responsabilitat.

•   Els menors de fins a 4 anys d'edat podran entrar de forma gratuïta. A partir d'aquesta edat, els pares hauran de comprar la corresponent entrada. Els tutors hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals i emplenar i signar el formulari corresponent.

Durant la seva estada al recinte, els pares o tutors legals seran responsables de qualsevol acció que el menor realitzi. Així mateix, abandonaran el recinte acompanyat del menor un cop el concert hagi finalitzat. Perquè això sigui possible cal presentar a l'entrada del recinte la següent documentació: DNI, llibre de família, passaport de tots dos o document legal que acrediti la relació paternofilial o de responsabilitat sobre el menor i signar l'autorització de menors que es lliurarà a l'entrada. 

•   D'altra banda, el pare o tutor haurà de signar un document pel qual es fa responsable del menor mentre aquest es trobi a l'interior del recinte. A més dels documents corresponents, els pares o tutors hauran de portar una entrada vàlida. 

•   En tot moment, tant els pares o tutors legals com el menor, hauran de portar el seu DNI o passaport per si fos requerit per part del personal de l'organització per acreditar la seva identitat. En el cas d'estrangers hauran d'aportar els documents oportuns del seu país d'origen.

DESCARREGA'T L'AUTORITZACIÓ

 

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content