Centre Cultural i Recreatiu

El Centre Cultural i Recreatiu és una entitat cultural pinedenca sense ànim de lucre que, al llarg dels més de 80 anys de la seva història, ha donat cobertura i ha promogut activitats culturals de tota mena, especialment el teatre i  les arts escèniques.

A la gent del Centre Cultural i Recreatiu ens plau molt col·laborar en l’organització d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona, aquest cicle d’espectacles al que hi dediquem tot el nostre entusiasme.

El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona representa, tant pel Centre Cultural i Recreatiu com per Pineda de Mar, un poderós vehicle per entrar ben posicionats al corrent dels grans esdeveniments culturals d’estiu al nostre país i una oportunitat per a mostrar el millor del nostre col·lectiu, especialment el cos de voluntaris del Centre, que amb la seva tasca col·laboren  a fer possible aquest magnífic encontre cultural d’estiu.

Els que organitzem ARTS d’Estiu Costa Barcelona estem convençuts que aquesta nova edició del festival esdevindrà un gran èxit  que farà que estiguem a primera plana als mitjans de comunicació del país.

Joaquim Estol i Pérez
President del Centre Cultural i Recreatiu
www.ccrpineda.com

 

VOLUNTARIS

Un festival com és ARTS d’Estiu Costa Barcelona necessita una organització impecable i molta gent implicada. És gràcies als voluntaris i a la seva energia que cada dia d'espectacle tot és a punt per a començar. Ells són la base del festival, la força, l’energia i la il·lusió.

Un equip de més de 50 persones que col·laboren amb el festival, el Centre Cultural i el municipi per tal que tot funcioni a la perfecció. La seva dedicació i amor a la cultura permeten no tan sols aixecar el teló a cada espectacle, sinó que el públic gaudeixi, any rere any, d’una programació millor i de més qualitat.

Gràcies a tots.